Key Account Manager med ambition att göra stordåd

Position Green söker en ny fantastisk kollega som vill vara med och fortsätta bygga ett ledande SaaS-bolag inom hållbarhet. Vår ambition är att leverera världens bästa digitala och datadrivna plattform för hållbarhetsrapportering. Vi ser våra kunder som hjältar och vill göra allt för att vår plattform ska stödja dem i deras arbete och därmed uppnå en mer hållbar planet.

Vi är inne i en stark tillväxtfas och erbjuder nu möjlighet till en ny kollega att vara med på vår resa.

Om jobbet

I rollen som Key Account Manager kommer du in i bolaget i ett tidigt skede och det kommer finnas stora utvecklingsmöjligheter. Vi arbetar teambaserat och du kommer utgöra en viktig del i att fortsätta utveckla vårt bolag tillsammans med våra kunder. I din roll som Key Account Manager kommer du i huvudsak att:

  • Sälja och demonstrera vår plattform till potentiella kunder
  • Göra behovsanalyser och setup av plattformen till våra kunder
  • Ansvara och driva egna kundprojekt
  • Delta på seminarium, nätverk och olika kundarrangemang
  • Vara beredd på att arbeta med alla förekommande arbetsuppgifter i ett entreprenöriellt och starkt växande företag

Ansökan

Vänligen skicka din ansökan till jobs@positiongreen.com. Placering av tjänsten är på vårt huvudkontor i Malmö.

Frågor om tjänsten eller Position Green besvaras av Rickard Häll, CEO på tel 0700-90 61 95.

Din bakgrund och inställning

För att lyckas i denna roll tror vi att du har några års arbetslivserfarenhet och har arbetat inom B2B med erfarenhet av att bygga kundrelationer. Du har ett naturligt engagemang för både hållbarhetsfrågor och att skapa affärer. Du är van vid att driva egna projekt och har en god känsla för vad som krävs för att göra våra kunder nöjda. Du är en doer som trivs lika bra i ett intensivt kundmöte som att grotta ner dig i detaljer för att verkligen förstå kundens behov. Troligen har du en akademisk bakgrund och har du erfarenhet av hållbarhetsarbete är det en fördel. Som person har du en positiv inställning, är nyfiken och har humor. Du ser fram emot att arbeta i team och tillsammans triggar vi varandra att uppnå stordåd.

Om Position Green

Vi är ett snabbväxande företag med ambitionen att göra hållbarhet mätbart, konkret och enkelt. Vår egenutvecklade digitala plattform hjälper våra kunder att på ett effektivt och smart sätt samla in, analysera, visualisera och rapportera hållbarhetsdata. De sparar tid, får tillgång till korrekt data och kan fatta bättre beslut för att uppnå en mer hållbar verksamhet.

Vi arbetar idag med kunder som t. ex. Höganäs AB, Nordic Capital, Region Skåne, Absolut Vodka, Safegate, Systembolaget, Ahlsell, Ecolean och Coop.